Bogense

Bogense er Fyns mindste men nok mest idylliske købstad. Byens små hyggelige huse og gader er en oplevelse i sig selv.
Bogense byder på et dejligt byliv og specielt i sommerperioden ser de mennesker overalt. Byens lystbådehavn tiltrækker hvert år mange turister og ikke kun fra Danmark.

Selvom Bogense er en lille hyggelig by, med små hyggelige huse, så er Bogense også en by i udvikling. Overalt skyder der nye luksus sommerhuse op og nye butikker. På havnen er der i foråret 2009 åbnet en kæmpe Is kiosk, her kan man dejlig hjemmelavet is og samtidig nye udsigten udover vandet.

Søg og book et af vores sommerhuse i Bogense allerede i dag:

Omkring Bogense, er der også et utal af gode lystfiskeplader – flere steder er vandet så lavt, at børn og voksne kan gå langt ud inden at vandet overhovedet når kanten af gummistøvlerne.

Efter en dejlig dag langs stranden eller ved havnen, så trænger man ofte til noget godt mad, her kan vælge at grille dagens fangst eller besøge en af byens mange gode spisesteder.

Ikke langt fra Bogense, finder de Fogense. Fogense er et lille hyggeligt område, med dejlige badestrande i rolige omgivelser.
Flere af områderne omkring sommerhusene i Fogense, er fredet og naturen har derfor fået lov til at leve sit eget liv, hvilket både børn og voksne uden tvivl vil sætte pris på.

Kunne De tænke Dem at invitere vennerne eller familien med i et luksus sommerhus i Bogense eller måske et luksus sommerhus i Fogense, så har vi helt sikkert sommerhuset til Dem.

Vi vil anbefale Dem løbende at tjekke vores sortiment, da udvalget af sommerhuse i Bogense og sommerhuse i Fogense, hele tiden bliver større pga. alt nybyggeriet.