Djursland

Djursland har altid været et eftertragtet ferieområde. I dette område tilbyder vi et bredt udvalg af luksus sommerhuse i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Området har en lang række feriebyer og året rundt er det muligt at få en oplevelsesrig ferie. I sommerperioden, vil der dog være mere gang i aktiviteter og attraktioner i feriebyerne på Djursland.

På Djursland finder De Djurs Sommerland, som hvert år besøges af tusindvis af turister. Ligeledes finder De Fregatten Jylland i Ebeltoft. Dette tidligere kongeskib ligger nu på land, og man har som gæst på skibet mulighed for at opleve hvordan livet var som besætningsmedlem på så stort et skib.

På Djursland tilbyder vi luksus sommerhuse med plads til hele familien. Flere af vores luksus sommerhuse kan nu lejes som en miniferie eller som et weekendophold. Det betyder at De kan tage Deres familie med på en forlænget weekend, uden at børnene skal have ekstra fri fra skole.

De kan allerede i dag søge blandt vores mange luksus sommerhuse på Djursland og selvfølgelig er det også muligt at foretage en online booking med det samme eller De kan vælge at kontakte vores kundeservice via e-mail.    

Vi ønsker Dem og Deres familie en god ferie på Djursland.