Gilleleje

Højt oppe på Nordsjælland finder De den gamle fiskeridyl Gilleleje, som i dag er et attraktivt ferieområde med hvide børnevenlige sandstrande og Danmarks største skovareal.

Gilleleje har bevaret en stor del af det oprindelige fiskerlejes hyggelige små stræder og stråtækte gamle huse, hvilket er imponerende i forhold til andre gamle byer.

Esrum Sø er Danmarks næststørste sø og er meget populær blandt lystfiskere. Der er også mulighed for at tage på havfiskeri med turbåde fra Helsingør i Øresund, som er et af de allerbedste fiskesteder i Skandinavien. Bådene sejler hele året rundt.

Kulturlivet i Gilleleje er meget aktivt med årlige folkefester og arrangementer, som bl.a. Bakkefesten, Havnefesten, Kunstrunden og Jazz på Havnen.

De kan også tage på opdagelse i hovedstaden København, hvor De kan opleve et hav af seværdigheder og aktiviteter. Besøg f.eks. Tivoli og prøv kræfter med Dæmonen, Vertigo, Det Gyldne Tårn, Monsunen og mange, mange flere.

Se vores brede udvalg af luksus sommerhuse i Gilleleje og book den der passer til Deres personlige ønsker og behov. Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail hvis De er i tvivl om noget.