Henne Strand

I Henne Strand får De en ferieoplevelse med smuk natur i form af hedelandskaber og klitplantager, og på den brede sandstrand har De rig mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid i selskab med familie og venner.

Henne Strand er et indbydende ferieområde med lækre luksus sommerhuse og gode muligheder for shopping og indkøb til middagen. De kan også vælge den nemme løsning, og tage på en af byens hyggelige restauranter og samtidig opleve det aktive byliv.

De finder et væld af sjove fritidsaktiviteter ved Henne Strand hele året rundt. Prøv vandrutschebanen i byens vandland med indendørs pool, spabad og sauna eller besøg Minigolfbanen ved campingpladsen.

Er De interesseret i et mere seriøst og udfordrende golfspil, er Henne Golfklub helt sikkert et besøg værd. 18-hullers banen er beliggende i naturskønne omgivelser og fra de højeste punkter er der en fantastisk panoramaudsigt over Filsø, Blåbjerg plantage og Vesterhavet.

Vælg et af vores attraktive luksus sommerhuse ved Henne Strand. Book et luksushus til familiens sommerferie eller forlænget weekend her på siden. De er velkommen til at kontakte os på e-mail hvis De har spørgsmål.