Løkken

I Nordjylland, finder vi den smukke og særdeles eftertragtet ferieby Løkken. Løkken er bestemt ikke eftertragtet uden grund, ved Løkken Strand finder De nogle af landets bedste badestrande. Flere af disse strande er gennem de seneste år også blevet gjort kørestolsvenlige, sådan at folk i kørestol eller med krykker nu nemmere kan nyde udsigten ud til havet.

I Løkken by finder De en lang række butikker i alle afskygninger. Her kan man i sommerperioderne få mange timer til at gå med shopping. Ligeledes finder De en lang række spisesteder, cafeer m.m. i Løkken by.

Vi tilbyder et af de bredeste udvalg af luksus sommerhuse i Løkken. Her på siden vil De finde et bredt udvalg af luksus sommerhuse i alle prisklasser.
Gennem de seneste 10 år er der kommet mange nye luksus sommerhuse til i Løkken, disse er som oftest udstyret med alt fra fladskærms tv til opvarmet swimmingpool.

De kan her på siden nemt og sikkert søge blandt vores udvalg af luksus sommerhuse i og omkring Løkken. Flere af disse sommerhuse har også fri adgang til Løkken Svømmehal.
De er selvfølgelig velkommen til at kontakte vores servicemedarbejdere hvis De har spørgsmål eller særlige ønsker til et af vores sommerhuse i Løkken.