Øster Hurup

Besøg badeparadiset Øster Hurup, som ligger på Jyllands østkyst, få kilometer fra Himmerland.
Vi tilbyder et stort udvalg af luksus sommerhuse i Øster Hurup. Husene er velindrettede med alt køkkenudstyr, der er nødvendigt for at lave et godt måltid.

Øster Hurup har selvfølgelig en børnevenlig sandstrand, så De trygt kan tage de små med og lade dem bygge sandslotte i strandkanten, mens De nyder den bagende sol og bølgernes stille brusen i baggrunden.

Søg efter luksus sommerhuse i Øster Hurup via søgefunktionen nedenfor:

Området ved Øster Hurup byder på et hav af aktiviteter. Tag på udflugt med hele familien til Aalborg Zoo, og oplev 140 forskellige dyrearter, deriblandt den sibiriske tiger og den afrikanske elefant.

Randers Regnskov er ligeledes et sted, der bare skal opleves, hvor de modigste kan gå igennem slangeburet, mens kvælerslangerne snor sig kun få meter væk. Mød også den grønne anakonda, verdens tungeste kvælerslange.

Lyder noget af ovenstående interessant, skal De bare vælge hvornår De vil rejse og hvor længe, og derefter trykke på Søg, hvor De efterfølgende får en oversigt over vores ledige luksus sommerhuse i den valgte periode. De er velkommen til at sende os en e-mail, hvis de har spørgsmål i forbindelse med et sommerhus.