Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by og her kan De nyde en ferie med masser af dejlige solskinstimer i rolige omgivelser. Få en oplevelse på toppen af Danmark, ved at leje et luksus sommerhus i Skagen fra vores online katalog.

Skagen byder på oplevelser og seværdigheder for hele familien, såsom flotte bygningsværker og monumenter, zoologiske haver og dyreparker. Besøg bl.a. Farm Fun, der har mere end 500 dyr og fugle, og flere af dyrene må gerne berøres. Farm Fun har også et legeland med hoppepuder, boldbaner og gynger samt et stort halmhus med svævebane.

Derudover er Bolcheriet ligeledes et besøg værd, hvor alle kan følge med i fremstillingen af bolcherne og børnene kan få lov til at lave deres egen slikkepind.

Nedenfor kan De søge og booke et luksus sommerhus til Deres næste ferie:

Vi anbefaler Dem at tage på udflugt til Gammel Skagen med de kendte gule skagenhuse med rødt tag og hvide kanter. Gammel Skagen har beliggenhed lidt vest for Skagen by, og helt ude ved Vesterhavet kan De nyde den vidunderlige solnedgang fra ”Solnedgangspladsen”.

Oplev den festlige stemning ved havnen, især i sommerperioden, hvor Restaurant Pakhuset underholder med live musik og dans hver aften. Herefter kan De feste videre på bar, diskotek eller natklub.

Søg efter ledige luksus sommerhuse i Skagen via søgefunktionen. Det er muligt at booke et luksushus til både sommerferie og weekendophold. Har De spørgsmål kan De kontakte vores personale via e-mail.