Søndervig

Søndervig er Vestkystens luksus ferieparadis. Her kan De finde alt lige fra smukke badestrande til et spændende byliv, som byder på butikker og restauranter i stor stil. 

De kan vælge at tage familien, vennerne eller måske kollegaerne med til et af vores luksus sommerhuse i Søndervig og så har De et godt udgangspunkt og nogle gode rammer for en god ferie.

Søndervig byder på fornøjelse og afslapning for hele familien f.eks. finder de få km fra Søndervig centrum en 10.000 m² stor Put and take sø.
Her kan de få en hyggelig dag med fiskeri og er man lidt heldig, så fanger man lidt til aftensmaden.

Få hundrede meter fra Søndervigs Put and take sø ligger Holmsland Klit Golf, som byder på en 27 huller stor bane og  golfskole for de uøvede.

Som tidligere nævnt, så findes der mange gode spisesteder i Søndervig, så trænger man til noget god mad og underholdning og har man ikke haft held med lystfiskeriet, så kan vi klar anbefale en af Søndervigs mange restauranter.

Er man på ferie uden børnene, så finders der flere gode diskoteker og barer for både ung og voksen. Diskotek Brændingen er spillestedet for det lidt yngre publikum, her kan man komme fra man er 16 år og opefter.

Det mere voksne publikum holder til lige ved siden af på Diskotek 60´eren.

Der er altså masser af udflugtsmål i og omkring Søndervig og her hos luksus-sommerhus.org, finder De et af Danmarks bredeste og mest luksuriøse udvalg af sommerhuse og ferie boliger i Søndervig til konkurrencedygtige priser.

Blot fordi man ønsker luksus, behøver det ikke koste en formue.